Bine ați venit!

Situat în centrul orașului Sighișoara, Hotel Bulevard redefinește stilul și confortul superior printr-un farmec aparte.

Spectaculoase, luminoase, spațioase și extrem de curate, cele 14 camere îmbină stilurile arhitecturale clasice și moderne și se diferențiază printr-un decor elegant, creând astfel o atmosferă cu adevărat unică.

Veți iubi, cu siguranță aceste elemente unice, arhitectura deosebită și eleganța clasică, rupte din lumea orașului Sighișoara D’altădată.

Serviciile noastre

Room Service

Cameră bagaje

Parcare publică

Receptie 7.30 - 22.00

Servicii curățătorie*

*Se aplica o taxă suplimentară

Mic dejun

Transfer aeroport*

*Se aplica o taxă suplimentară

Aer condiționat

TV

Hotel nefumători

Selecție rapidă camere

Sighișoara & Împrejurimi

Descoperiți la noi lumea fermecătore a Sașilor din Transilvania, țara bisericilor fortificate precum a satelor săsești pline de istorie si tradiții.

Așadar, vă invităm la un sejur de neuitat, aici, la noi, în inima Transilvaniei!

  • Biertan - Bisercă fortificată
    Biertan - Bisercă fortificată Localitatea Biertan este situata in mijlocul podisului Transilvaniei, in nordul judetului Sibiu, la egala distanta de orasele Medias si Sighisoara. Biertanul face parte dintre primele asezari germane din Transilvania fiind cuprins in cele doua "Scaune" - Medias si Seica - in Diploma Andreeana din 1224.
  • Sighișoara
    Sighișoara Sighișoara “Perla Medievală a României” este situată în inima Transilvaniei, la 120 de km de Brașov și 55 km de Târgul-Mureș și este printre puținele orașe medievale care există în lume în momentul de față dar și singurul oraș bine păstrat și populat din România cu o imagine aparte.
  • Brașov
    Brașov Brașovul a fost un important centru economic, politic și comercial încă din perioada medievală. Statutul său se datorează pe de-o parte așezării geografice, iar pe de altă parte conviețuirii dintre maghiari, sași și români.Atestat pentru prima dată în anul 1235 sub denumirea de „Corona”, orașul era una dintre cele mai…

Imagini din incinta hotelului:

Faceți-vă o prima impresie despre hotelul nostru - noi vă așteptăm cu drag!

Bineințeles vom face tot ce ne stă în putință pentru ca să fie sejurul dumneavoastră de neuitat!

© 2021 Hotel Bulevard Sighisoara. Toate drepturi rezervate. Webdesign: By.Piludesign